Φωτογράφηση γάμου Κρήτη

Η Κρήτη ήταν πάντα ένας ζωντανός και πανέμορφος προορισμός. Φέτος ειδικά ήταν το πιο δημοφιλές και τέλειο μέρος για ένα ρομαντικό γαμήλιο ταξίδι συνδυασμένο με μια  ελκυστική next day φωτογράφηση γάμου. Ακόμη και οι δυσκολίες που δημιουργήθηκαν στον τουρισμό από την πανδημία δεν μπόρεσαν να αποθαρρύνουν τους νεόνυμφους από την Πολωνία να εγκαταλείψουν τα σχέδιά τους - όπως και πολλά άλλα ζευγάρια από όλον το κόσμο θέλαν να έρθουν στην Ελλάδα για τις διακοπές και την φωτογράφηση τους.

More
Φωτογράφηση γάμου Κρήτη

Η ηλιόλουστη και όμορφη Κρήτη είναι ένας ονειρεμένος προορισμός διακοπών για πολλά νεόνυμφα ζευγάρια, είναι επίσης ονειρεμένος προορισμός για ρομαντικό μήνα του μέλιτος. Αυτό συνέβη επίσης με την Adrianna και τον Andrzej, οι οποίοι κυριολεκτικά την ημέρα του γάμου ετοιμάσαν τις τσάντες τους, επιβιβάστηκαν στο αεροπλάνο και μετά από μερικές ώρες πτήσης προσγειώθηκαν σε αυτό το πανέμορφο Ελληνικό νησί. Η εβδομάδα αυτή, ήταν μια υπέροχη εμπειρία και για τους δύο, καθώς και την είχαν προγραμματίσει για το ονειρεμένο ταξίδι του μέλιτος στην Ελλάδα, και επειδή αποφάσισαν να εκμεταλλευτούν το ταξίδι τους αυτό, με καλέσαν να τους κάνω μια ολοήμερη Next Day Wedding φωτογράφιση.

More
Φωτογράφηση γάμου Ρόδος

Στις αρχές του Ιανουαρίου έλαβα μια ενδιαφέρουσα πρόταση για ταξίδι στη Ρόδο, όπου ένα ζευγάρι από το Ηνωμένο Βασίλειο - Lucia και Przemek - σχεδίασαν για το φθινόπωρο τον γάμο τους σε ένα πανέμορφο μέρος που ονομάζεται Καλλιθέα. Φυσικά, ήμουν πολύ χαρούμενος, καθώς είχαμε στο πρόγραμμα την εξερεύνηση του γοητευτικού ελληνικού νησιού, αναζητώντας όμορφες τοποθεσίες για την Next Day Wedding φωτογράφιση.

More