Φωτογράφιση πριν το γάμο

Φωτογράφιση πριν το γάμο στην Αθήνα

Η Pre Wedding φωτογράφηση έχει εμφανιστεί στην Ελλάδα πριν από μερικά χρόνια, και όλο και περισσότερα ζευγάρια επιθυμούν κάτι περισσότερο από την φωτογραφική κάλυψη του μυστηρίου & της δεξίωσης. Θέλουν να εμπλουτίσουν το γαμήλιο τους άλμπουμ με φωτογραφίες από την Pre wedding φωτογράφηση. Ενδιαφέρονται για φωτογραφίες που δείχνουν των έρωτα και την αγάπη τους, εικόνες γεμάτες συναίσθημα, χαρά και διασκέδαση.

"Φωτογράφηση πριν το γάμο" είναι επίσης μια πολύ καλή ευκαιρία για τον φωτογράφο, να γνωρίσει καλύτερα το ζευγάρι, την προσωπικότητα και τις απαιτήσεις τους, να χτίσει μια φιλική σχέση, η οποία στο μέλλον θα βοηθήσει το ζευγάρι στην "επίσημη" φωτογράφηση της ημέρας του γάμου. Το ζευγάρι έχει την δυνατότητα να γνωρίσει τον φωτογράφο, τον οποίο έχουν επιλέξει και το στυλ της δουλείας του. Μια διασκεδαστική ατμόσφαιρα την ώρα της φωτογράφισης τους βοήθα να χαλαρώσουν και να συνηθίσουν το φακό. Αποκτούν μια πολύτιμη εμπειρία για την ημέρα του γάμου τους και αξέχαστες φωτογραφίες για το Album, Slideshow ή ένα ξεχωριστό Βιβλίο Ευχών.

Επιλέγοντας μια ελεύθερη ημερομηνία και ένα όμορφο χώρο έχουμε την ευκαιρία, χωρίς κανένα άγχος αλλά με κέφι και διασκέδαση, να δημιουργήσουμε ρομαντικές εικόνες που θα μείνουν αξέχαστες και σημαντικά να εμπλουτίσουν το άλμπουμ σας.