Φωτογράφηση βάπτισης - τιμές προτάσεις πακέτα προσφορές

φωτογραφηση βαπτισης τιμες προσφορες πακετα

Η ημέρα της βάπτισης του μωρού σας λίγους μήνες μετά τη γέννηση του είναι ένα πολύ σημαντικό γεγονός για τους γονείς, τους νονούς, για όλη την οικογένεια και τους φίλους της. Αυθόρμητες φωτογραφίες από το Μυστήριο, δημιουργικές φωτογραφίες των αγαπημένων σας, και πάνω απ' όλα όμορφα καλλιτεχνικά πορτραίτα του μωρού σας είναι ο λόγος για τον οποίο θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες ενός επαγγελματία φωτογράφου. 

Στην Φωτογράφηση Βάπτισης σας προτείνουμε την φωτογράφηση της προετοιμασίας του μωρού στο σπίτι σας και τα καλλιτεχνικά πορτρέτα πριν το Μυστήριο, την φωτογράφηση Τελετής και οικογενειακές φωτογραφίες με το παιδί. Η φωτογράφηση μπορεί να συνεχιστεί μετά για μερικές ώρες στο χώρο της εκδήλωσης όπου καταγράφουμε εικόνες με τις σημαντικότερες στιγμές και γεγονότα.

Σε όλες τις φωτογραφίες κάνουμε ψηφιακή επεξεργασία και ρετουσάρισμα για να πετύχουμε το επιθυμητό, τέλειο αποτέλεσμα. Σας παραδίδουμε τις φωτογραφίες σε ψηφιακή μορφή, χωρίς λογότυπο, με την μέγιστη δυνατή ανάλυση, χωρίς επιπλέον χρέωση. Κάθε προσφορά εκτός από την φωτογράφηση, μπορεί να περιλαμβάνει και την εικονοληψία της Βάπτισης.

Έχετε την δυνατότητα να παραγγείλετε από μας τα Photo Albums με τις ομορφότερες φωτογραφίες από την Βάπτιση του μωρού. Τα Ψηφιακά Άλμπουμ Βάπτισης που σας προτείνουμε έχουν μακροχρόνια εγγύηση, είναι εντελώς χειροποίητα. Τα εσωτερικά φύλλα που χρησιμοποιούνται είναι από ειδικό υλικό πάχους 1χιλ. με αποτέλεσμα την εξασφάλιση και την αμετάβλητη συμπεριφορά των άλμπουμ στο βάθος του χρόνου. Υπάρχουν πολλά μεγέθη και σχέδια για να δημιουργήσουμε μαζί το Handmade Fine Art Albums σύμφωνα με το προσωπικό σας γούστο. Μπορείτε επίσης να παραγγείλετε από μας εκτυπωμένες φωτογραφίες, εκτυπώσεις σε διάφορα μεγέθη, καμβά, plexiglass, αλουμίνιο.

Σας παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες στην επαγγελματική φωτογράφηση βάπτισης, δεν θα βρείτε όμως στην σελίδα μας έτοιμα πρότυπα "Πακέτα Βάπτισης" με προκαθορισμένες τιμές – για ένα και μοναδικό λόγο – εσείς επιλέγετε ανάλογα με τις επιθυμίες σας από τις υπηρεσίες και τα προϊόντα μας, και διευκρινίζεται τι ακριβώς θέλετε να περιλαμβάνει η προσφορά μας. Εμείς θα προσαρμοστούμε στις απαιτήσεις σας με στόχο να ανταποκρίνονται πλήρως οι επιθυμίες σας, και να σας εξυπηρετήσουμε με τις πιο οικονομικές τιμές φωτογράφισης βάπτισης.

Για να σας στείλουμε την Προσφορά προσαρμοσμένη στις δικές σας ανάγκες, με τις αναλυτικές τιμές των υπηρεσιών μας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας και συμπληρώστε τα στοιχεία και τις επιθυμίες σας στην  Φόρμα Επικοινωνίας . Να επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατόν για να σας ενημερώσουμε για την διαθεσιμότητα και τις ενεργές προσφορές και εκπτώσεις.