Φωτογράφηση γάμου - τιμές προτάσεις πακέτα προσφορές

φωτογραφηση γαμου τιμες προσφορες πακετα

Ο Γάμος είναι μια μοναδική και ανεπανάληπτη στιγμή για σας, για την οικογένεια σας, και για όλους τους αγαπημένους σας φίλους. Αυθόρμητες, καλλιτεχνικές φωτογραφίες θα σας βοηθήσουν να διατηρήσετε τα επόμενα χρόνια τις πολύ σημαντικές αναμνήσεις. Θα σας επιτρέψουν να γυρίζετε στις ομορφότερες, ρομαντικές στιγμές από το ημέρα του Γάμου σας και να τις ξαναζείτε με τους αγαπημένους, άπλα ανοίγοντας το γαμήλιο σας άλμπουμ.

Για εμάς το πιο σημαντικό είναι να αποθηκεύσουμε στα κάδρα όλες τις αυθεντικές στιγμές της ξεχωριστής αυτής ημέρας και να αποτυπώσουμε στις φωτογραφίες από το Γάμο σας τα πραγματικά και αληθινά συναισθήματα που νιώθετε, την αγάπη που προσφέρετε και την ευτυχία που αισθάνεστε.

Συνήθως μια ολοκληρωμένη κάλυψη της ημέρας του Γάμου περιλαμβάνει την φωτογράφηση προετοιμασίας νύφης και γαμπρού, φωτογράφηση του Μυστήριου, καλλιτεχνική φωτογράφηση και πορτρέτα του ζευγαριού μετά την Τελετή, καθώς και τις κλασικές οικογενειακές φωτογραφίες. Η φωτογράφηση συνεχίζεται μετά για μερικές ώρες στο χώρο της δεξίωσης, όπου καταγράφουμε εικόνες με τις σημαντικότερες στιγμές και γεγονότα, εικόνες που αντικατοπτρίζουν την ατμόσφαιρα της διασκέδασης και τα συναισθήματα σας. Σας προσφέρουμε επίσης την φωτογράφηση πριν από τον Γάμο (Pre-wedding φωτογράφιση), και την φωτογράφηση επόμενης μέρας (Next Day Wedding Photography). Επιλέγοντας μια ελεύθερη ημερομηνία και ένα όμορφο χώρο έχουμε την ευκαιρία, χωρίς κανένα άγχος αλλά με κέφι και διασκέδαση, να δημιουργήσουμε ρομαντικές εικόνες που θα μείνουν αξέχαστες και σημαντικά να εμπλουτίσουν το άλμπουμ σας.

Σε όλες τις φωτογραφίες κάνουμε ψηφιακή επεξεργασία και ρετουσάρισμα για να πετύχουμε το επιθυμητό και τέλειο αποτέλεσμα. Σας παραδίδουμε τις φωτογραφίες σε ψηφιακή μορφή, χωρίς λογότυπο, με την μέγιστη δυνατή ανάλυση, χωρίς επιπλέον χρέωση. Κάθε προσφορά εκτός από την φωτογράφηση μπορεί να περιλαμβάνει και την βιντεοσκόπηση. 

Έχετε την δυνατότητα να παραγγείλετε από μας το Photo Album με τα ομορφότερα πλάνα από την ημέρα του Γάμου. Τα Ψηφιακά Άλμπουμ Γάμου που σας προτείνουμε έχουν μακροχρόνια εγγύηση και είναι εντελώς χειροποίητα. Τα εσωτερικά φύλλα που χρησιμοποιούνται είναι από ειδικό υλικό πάχους 1χιλ. με αποτέλεσμα την εξασφάλιση και την αμετάβλητη συμπεριφορά των άλμπουμ στο βάθος του χρόνου. Υπάρχουν πολλά μεγέθη και σχέδια για να δημιουργήσουμε τα Άλμπουμ Γάμου σύμφωνα με το προσωπικό σας γούστο. Μπορείτε επίσης να παραγγείλετε από μας εκτυπωμένες φωτογραφίες, εκτυπώσεις σε διάφορα μεγέθη, καμβά, plexiglass, αλουμίνιο.

Σας παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες στην επαγγελματική φωτογράφιση γάμου, δεν θα βρείτε όμως στην σελίδα μας έτοιμα πρότυπα "Πακέτα Γάμου" με προκαθορισμένες τιμές – για ένα και μοναδικό λόγο – εσείς επιλέγετε ανάλογα με τις επιθυμίες σας από τις υπηρεσίες και τα προϊόντα μας, και διευκρινίζεται τι ακριβώς θέλετε να περιλαμβάνει η προσφορά μας. Εμείς θα προσαρμοστούμε στις απαιτήσεις σας με στόχο να ανταποκρίνονται πλήρως οι επιθυμίες σας, και να σας εξυπηρετήσουμε με τις πιο οικονομικές τιμές φωτογράφισης γάμου.

Για να σας στείλουμε την Προσφορά προσαρμοσμένη στις δικές σας ανάγκες, με τις αναλυτικές τιμές των υπηρεσιών μας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας και συμπληρώστε τα στοιχεία και τις επιθυμίες σας στην  Φόρμα Επικοινωνίας . Να επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατόν για να σας ενημερώσουμε για την διαθεσιμότητα και τις ενεργές προσφορές και εκπτώσεις.