Καλώς ορίσατε στην ιστοσελίδα μου. Είμαι επαγγελματίας φωτογράφος γάμου με έδρα στην Αθήνα. Η φωτογράφηση είναι όμως για μένα κάτι πολύ περισσότερο από ένα επάγγελμα. Είναι το πάθος και η λατρεία μου. Ειδικά η φωτογράφηση γάμου. Κάθε φορά που φωτογραφίζω έναν γάμο, μια βάπτιση, ή κάποια άλλη εξίσου σημαντική μέρα της ζωής σας, είμαι περήφανος που έχω την ευκαιρία να συμμετέχω σε ένα τόσο σημαντικό γεγονός, γεμάτο μοναδικές συγκινήσεις και συναισθήματα. Ειδικεύομαι στην καλλιτεχνική αυθόρμητη φωτογράφηση γάμου, η οποία σε αντίθεση με τις "στημένες" φωτογραφίες αντικατοπτρίζει πλήρως την ατμόσφαιρα που σας περιβάλλει εκείνη την ημέρα. Οι εικόνες από το γάμο σας είναι πιο φυσικές και γεμάτες συναισθήματα. Παρουσιάζουν στιγμές και λεπτομέρειες για την ύπαρξη των οποίων μαθαίνετε συχνά για πρώτη φορά από το άλμπουμ με τις φωτογραφίες σας.

Οι γάμοι είναι οι πιο ενδιαφέρουσες προκλήσεις που λατρεύω να φωτογραφίζω. Ημέρα του γάμου, πάντα γεμάτη συναισθήματα και αγάπη, είναι μια ενορχηστρωμένη εκδήλωση στην οποία υπάρχει αρμονία και η πρωτοτυπία. Κάθε γάμος είναι μοναδικός, καθώς και το κάθε ζευγάρι είναι ξεχωριστό και έχει τις δικές του απαιτήσεις και επιθυμίες προς τον φωτογράφο γάμου. Προσφέρει όμως πάντα κάτι πολύ θετικό και εντελώς καινούργιο στον φωτογράφο, δίνοντας του ευκαιρίες για μια δημιουργική φωτογράφηση. Στόχος μου είναι να αποθηκεύσω στα κάδρα με καλλιτεχνική προσέγγιση την ομορφιά, την ευτυχία, συγκίνηση και το πάθος που σας συνοδεύουν την μέρα του γάμου σας. Πιστεύω, ότι ένας καλός φωτογράφος γάμου θα πρέπει να είναι σε θέση να γράψει με τις φωτογραφίες του μια ενδιαφέρουσα ιστορία. Την δική σας ιστορία. Επειδή αυτές οι εικόνες να σας θυμίζουν την ξεχωριστή ημέρα και την ιστορία τις αγάπης σας για τα επόμενα χρόνια. Αυτή είναι η φιλοσοφία και το κίνητρο μου στην φωτογράφηση γάμου.

Σήμερα, ως φωτογράφος γάμου συνδυάζω τη δουλειά μου με την αγάπη για τη φωτογράφηση, την ενασχόληση μου με την εμπειρία που απέκτησα και την αναζήτηση για νέες εμπνεύσεις και προκλήσεις. Αναλαμβάνω την καλλιτεχνική και αυθόρμητη φωτογράφιση γάμου στην ηλιόλουστη Ελλάδα, όπου και ζω για πολλά χρόνια, και στην όμορφη και γοητευτική Σκωτία, ειδικά στο αγαπημένο μου Εδιμβούργου.

Ευχαριστώ όλους όσους επισκέφθηκαν την σελίδα μου και ιδιαίτερα όσους με εμπιστεύτηκαν και με επέλεξαν ως φωτογράφο για την μοναδική ημέρα της ζωής τους.